Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiehuis Fotos huis Omgeving Jennersdorf Kuuroorden Burchten Sporten Hongarije Slovenië Heiligenbrunn Graz Wenen Restaurants Boeken Tarieven Boekingsformulier Algemene Voorwaarden Vervoer / Route Fietsverhuur Vissen Paardrijden Klimmen Kanoen Tennissen Reserveringsformulier Gastenboek Chocolade Maribor Beschikbaarheid 2013 Onze tuin Kastelenroute Schloss Aichberg Burg Schlaining Burg Gussing 

Chocolade

Zotter Chocolade Theater

Deze rondleiding geeft je alle kennis over chocolade, over hoe cacao gewonnen wordt uit de cacaobonen. Hoe smaakt een vers geroosterde cacaoboon, de vele soorten sterkte cacao in chocolade.

Duik in de wereld van chocolade. In het Zotter Chocolade Theater kun je een rondleiding door de fabriek lopen en daarbij natuurlijk ontzettend veel chocolade proeven.Een film laat zien waar de cacao vandaan komt en met een audio tour kun je zelf via de glas paden door de transparante fabriek lopen en natuurlijk alles proeven, maar er is veel en ook heel veel te proeven.

Voor de rondleiding in de Zotter fabriek moet je wel reserveren !!reserveren online: www.zotter.at (Schoko-Laden-Theater) of bel even: 0043-3152-5554

De Zotter chocolade fabriek ligt op 25 km afstand van Jennersdorf.Is op zondag gesloten !

Eetbare dierentuin !

Naast de chocoladefabriek ligt een 27ha grote creatieve biologische boerderij.Het is een eetbare dierentuin. Met deze dierentuin worden de bezoekers uitgenodigd om na te denken over voedsel en natuurlijk over het welzijn van de dieren. Het gaat om de totale aanpak, de hele dierentuin is zelfvoorzienend. Kom eens kijken !


http://www.zotter.at/de/das-ist-zotter/kreation-vision.html