Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiehuis Fotos huis Omgeving Jennersdorf Kuuroorden Burchten Sporten Hongarije Slovenië Heiligenbrunn Graz Wenen Restaurants Boeken Tarieven Boekingsformulier Algemene Voorwaarden Vervoer / Route Fietsverhuur Vissen Paardrijden Klimmen Kanoen Tennissen Reserveringsformulier Gastenboek Chocolade Maribor Beschikbaarheid 2013 Onze tuin Kastelenroute Schloss Aichberg Burg Schlaining Burg Gussing 

Hongarije

Szentgotthard

Balatonmeer

Budapest

Op maar 11 km van Jennersdorf ligt het plaatsje Szentgotthard, een typisch Hongaars stadje. Szentgotthard heeft een hele mooie kerk, een klein centrum met diverse winkeltjes, een overdekte markt en diverse eettentjes. In Hongarije betaal je met Forint maar in Szenttgotthard kun je ook met de euro betalen. Szentgotthard heeft ook zijn eigen Thermen.

Net voorbij Szenttgotthard ligt een heel mooi meer: Hársas Tó

Op ongeveer 115 km van Jennersdorf ligt het Balatonmeer. Dit is het grootste meer van Centraal en Oost-Europa en wordt ook wel de Hongaarse zee genoemd.

Budapest, de hoofdstad van Hongarije, ligt op 335 km afstand. Vanuit Jennersdorf kun je rechtstreeks met de trein naar Budapest (en ook weer terug).


http://nl.wikipedia.org/wiki/Balatonmeer