Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiehuis Fotos huis Omgeving Jennersdorf Kuuroorden Burchten Sporten Hongarije Slovenië Heiligenbrunn Graz Wenen Restaurants Boeken Tarieven Boekingsformulier Algemene Voorwaarden Vervoer / Route Fietsverhuur Vissen Paardrijden Klimmen Kanoen Tennissen Reserveringsformulier Gastenboek Chocolade Maribor Beschikbaarheid 2013 Onze tuin Kastelenroute Schloss Aichberg Burg Schlaining Burg Gussing 

Jennersdorf

Klik op logo !

Jennersdorf ligt te midden van de glooiende heuvels van de grens driehoek Hongarije, Slovenië en Oostenrijk.Rust voor vele sportactiviteiten creëren de ideale omstandigheden voor uw reactie.

De vele mogelijkheden van individuele ontspanning en recreatieve activiteiten - fiets- en wandelpaden, een buiten zwembad, tennisbanen - bieden plezier en ontspanning.

Een belangrijke toeristische trekpleister is natuurlijk het kuuroord Loipersdorf.

De Thermen zijn in korte tijd bereikbaar (op 6,5 km van het vakantiehuis).Het kuuroord kent een veelzijdig vrije tijd- en reactie programma voor ieder seizoen en een net nieuw geopend Funpark met 5 spectaculaire glijbanen en een speelparadijs.

Lekker wandelen in de natuur met mooie wandelroutes langs het rivierenlandschap en/of lekker fietsen door Zuid-Burgeland, Oost-Steiermark, stukje Hongarije en Slovenië.Bij het Naturparkbüro Jennersdorf kun je je aanmelden voor een kano-tocht over de Raab of de Lafnitz en geniet van je het idyllische landschap.

Bij de Thermen Loipersdorf ligt ook een 27-holes golfbaan.

Jennersdorf kent ook een echt Bauernmuseum. Fam. Forjan heeft een enorme collectie verzameld van landbouwmateriaal,huisraad, boeken, foto's en tijdschriften.

Het museum biedt een dwarsdoorsnede van de gewoonten van de plattelandsbevolking in Burgenland Raabtal, die tot 1921 tot Hongarije behoorde. Het museum is gratis te bezoeken maar de familie ziet wel graag een donatie voor het onderhoud van het museum. Open: april tot eind oktober: 09:00 - 17:00 uur.


http://www.jennersdorf.eu/index.php/startseite.html