Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiehuis Fotos huis Omgeving Jennersdorf Kuuroorden Burchten Sporten Hongarije Slovenië Heiligenbrunn Graz Wenen Restaurants Boeken Tarieven Boekingsformulier Algemene Voorwaarden Vervoer / Route Fietsverhuur Vissen Paardrijden Klimmen Kanoen Tennissen Reserveringsformulier Gastenboek Chocolade Maribor Beschikbaarheid 2013 Onze tuin Kastelenroute Schloss Aichberg Burg Schlaining Burg Gussing 

Klimmen

In de directie omgeving vind je 2 mooie klimparadijzen !

Bij de Burcht Riegersburg is een heel klimparadijs gemaakt. Het klimpark biedt routes voor kinderen en volwassenen in diverse niveaus van moeilijkheid.

Daarnaast kun je ook de wand van de burcht beklimmen. Deze natuurlijke rots heeft een klim oppervlakte van 10.000m² en biedt een ideale omstandigheid om het klimmen te leren. Vaardigheden zoals coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen, touw- en zekerheidstechniek en zo wie zo de gewenning aan de hoogte en de balans kan volledig veilig beoefend worden.

Riegersburg op 28 km afstand

Het Erlebnispark Geier is een amusements Park voor de hele familie die met goed beveiligde elementen in luchtige hoogten tussen de bomen kan genieten.

Met in totaal 315 stations en elementen verdeeld over 23 Parcoursen is dit Park het grootste bos-touw-tuin park in Europa. Een parcours met verschillende hoogtes en moeilijk-heidsgraden van makkelijk tot zeer moeilijk kunt u zelf testen.

Het Erlebnisperk Geier op 45 km afstand van Jennersdorf.


http://www.cusoon.at/kletter-und-erlebnispark-riegersburg http://www.erlebnispark-geier.at/index.html