Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiehuis Fotos huis Omgeving Jennersdorf Kuuroorden Burchten Sporten Hongarije Slovenië Heiligenbrunn Graz Wenen Restaurants Boeken Tarieven Boekingsformulier Algemene Voorwaarden Vervoer / Route Fietsverhuur Vissen Paardrijden Klimmen Kanoen Tennissen Reserveringsformulier Gastenboek Chocolade Maribor Beschikbaarheid 2013 Onze tuin Kastelenroute Schloss Aichberg Burg Schlaining Burg Gussing 

Restaurants

Het Toscane van Oostenrijk

Het zuiden van Steiermark / Burgenland wordt ook wel het Toscane van Oostenrijk genoemd. Een golvend land-schap vol wijngaarden, boerderijen op een heuveltop en populieren die als cipressen rechtop in het landschap staan. Alles is hier even vriendelijk, de natuur, de mensen, het klimaat en de bergen die hier nergens echt hoog en stijl zijn. In deze regio gaat alles er wat rustiger aan toe, de mensen hebben meer een mediterrane levenshouding en het grote genieten staat voorop!De Buschenschank (een restaurantje op een boerenerf) is één van de elementen die dit gebied zo bijzonder maken. Het eten is er niet alleen lekker en voordelig maar ook erg vers, het betreft nl. hun eigen producten.Heerlijk brood uit houtovens, sublieme kazen, biologisch vlees, de beste wijnen, vruchtensappen en de specialiteit uit deze regio: Kürbiskern öl, een nootachtige olie gewonnen uit pompoenen is heel erg lekker en erg gezond.

Een gasthof met eigen producten is zeker Jausenstation Mostluisl, bovenop een berg bij Oberdrossen !

Een echte regionale specialiteit is een klassieke Brettljause - een rijke verzameling kaas en vlees die bij voorkeur op een houten bord met augurken wordt geserveerd.

Grenzgasthaus Mertschnigg

Een zeer gezellige gasthaus met een heel mooi terras, heerljk eten een echte aanrader !

klik op de foto


http://www.mostluisl.at/frameset.htm http://www.zeitensprung.at/clips/mertschnigg.htm