Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiehuis Fotos huis Omgeving Jennersdorf Kuuroorden Burchten Sporten Hongarije Slovenië Heiligenbrunn Graz Wenen Restaurants Boeken Tarieven Boekingsformulier Algemene Voorwaarden Vervoer / Route Fietsverhuur Vissen Paardrijden Klimmen Kanoen Tennissen Reserveringsformulier Gastenboek Chocolade Maribor Beschikbaarheid 2013 Onze tuin Kastelenroute Schloss Aichberg Burg Schlaining Burg Gussing 

Vissen

VISSEN Jennersdorf - Raab

Ook in Jennersdorf kun je vissen op de meerval, de snoek, de snoekbaars, de karper en andere kleinere vissoorten.Klik op het vissertje en zie de hitlijst van afgelopen jaren.

Visvergunningen: Als je in Burgenland 14 jaar of ouder bent heb je een geldige viskaart van Burgenland nodig.Speciaal voor vakantiegangers is er een gastenkaart te koop. Deze gastenkaart kost €15,- en is 14 dagen geldig.

Naast deze viskaart heb je nog een visvergunning nodig. Ook voor deze vergunning bestaat een soort gastenkaart. Een week gastenkaart kost € 40,- en een dagkaart € 18,-. Deze gastenkaarten zijn onmiddellijk beschikbaar en kunnen gekocht worden bij het benzinestation Schwarzer, Hauptstrasse 32 te Jennerdorf.

Let op ! Op de karper > 70 cm mag je het hele jaar vissen. Op de meerval alleen vanaf 16 april tot en met 30 juni.

Bij het plaatsje Heiligenkreuz zijn visvijvers waar je ook op de meerval, de snoek, de snoekbaars en de karper kunt vissen. De visvijver is 2,5 ha groot. Een dagkaart kost €20,- en een jaarkaart € 200,- .

Klik op logo voor website visvijver

Prijzen van de visvergunningen zijn onder voorbehoud


http://members.aon.at/fischerei.jennersdorf/hitliste.html http://www.fischerfreunde.at/